Advocaten Luc en Mathias de daele voor het gerechtshof van Antwerpen

Advocaat bij verkrachting in Antwerpen

Als advocaat in zedenzaken, waaronder verkrachting, staat ons advocatenbureau uit Antwerpen cliënten bij die beschuldigd worden van dit ernstige misdrijf. Ook slachtoffers van verkrachting die de dader willen laten vervolgen, rekenen op onze diensten als advocaat. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat de rechten van de cliënt worden beschermd en dat de zaak eerlijk en objectief wordt behandeld. Advocaten De Daele staat garant voor een integere en respectvolle aanpak.

HEBt U JURIDISCH ADVIES NODIG? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT op met ons!


Eén vaste contactpersoon
Vergoeding volgens prestatietarief
Aandacht voor het emotionele aspect

Home » Advocaat verkrachting Antwerpen

De rol van een advocaat bij een verdenking of beschuldiging van verkrachting

Bij verkrachtingszaken gaat het om een zeer ernstig misdrijf waarbij het slachtoffer vaak ernstige emotionele en lichamelijke schade heeft opgelopen. Het is daarom van groot belang dat de zaak zorgvuldig wordt behandeld en dat er recht wordt gedaan aan het slachtoffer. Als advocaat van het slachtoffer van verkrachting zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het slachtoffer wordt gehoord en dat de dader wordt gestraft. Dankzij onze expertise op gebied van strafrecht rekent u bij ons steeds op een professionele en adequate aanpak. Wordt u zelf beschuldigd van verkrachting? Dan is het onze taak als gespecialiseerde advocaat om ervoor te zorgen dat u een eerlijk proces krijgt en dat uw rechten worden beschermd. Wij gaan na of het bewijs tegen u rechtmatig is verkregen en of er eventuele verzachtende omstandigheden zijn.

    advocaten
    ondertekening advocaat

    Stel ons al uw vragen

    Net zoals bij andere zedenmisdrijven, is een verkrachtingszaak doorgaans zeer ingrijpend voor alle betrokken partijen. Als advocaat doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk bij te staan en te begeleiden gedurende het proces. Wij zien er ook op toe dat het proces op een respectvolle en zorgvuldige manier verloopt en dat alle partijen de kans krijgen om hun verhaal te doen en gehoord te worden. Alleen zo bekomen we een eerlijk proces. Neem snel contact met ons op voor een eerste consult of om vragen te stellen.