Advocaat voor internationale vermogensplanning

Bent u op zoek naar een advocaat die u kan helpen bij uw internationale vermogensplanning en die in Antwerpen gevestigd is? Reken dan op de diensten van Advocaten De Daele. Wij leggen u graag uit wat internationale vermogensplanning inhoudt en waarom het belangrijk kan zijn om hierbij de hulp van een advocaat in te roepen.

HEBt U JURIDISCH ADVIES NODIG? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT op met ons!


Eén vaste contactpersoon
Vergoeding volgens prestatietarief
Aandacht voor het emotionele aspect

Home » Advocaat internationale vermogensplanning Antwerpen

Waarom een advocaat inschakelen voor internationale vermogensplanning?

Internationale vermogensplanning heeft betrekking op de structurering en planning van de vermogens van een persoon die actief is in meerdere jurisdicties of die bezittingen heeft in verschillende landen. Het doel van internationale vermogensplanning is om te zorgen dat de bezittingen van de persoon optimaal beschermd zijn, dat de persoon zo min mogelijk belasting hoeft te betalen en dat de vereffening en verdeling van de bezittingen bij overlijden soepel verloopt. Een advocaat kan hierbij helpen door samen met de cliënt een plan op te stellen dat rekening houdt met de verschillende wet- en regelgevingen in de betreffende landen en door de cliënt te adviseren over de verschillende opties voor internationale vermogensplanning, zoals truststructuren, vennootschapsstructuren en testamentaire planning. Bij onze advocaat zit u op de juiste plaats voor adequaat juridisch advies over uw internationale vermogensplanning. Wij zorgen tevens voor een goede juridische documentatie en een adequate rapportage van de financiële situatie. Zo bent u er zeker van dat u volledig in orde bent.

advocaten
ondertekening advocaat

Reken op onze hulp

Internationale vermogensplanning kan zeer complex zijn. Daarom is het verstandig om hierbij de hulp van een advocaat in te roepen om ervoor te zorgen dat de internationale vermogensplanning op de juiste manier wordt uitgevoerd en dat u optimaal beschermd bent. Neem dus snel contact met ons op om een eerste consult aan te vragen. Onze advocaat-specialisten staan voor u klaar! Ook voor zaken omtrent familiaal vermogensrecht rekent u op onze expertise.