Advocaten Luc en Mathias de daele voor het gerechtshof van Antwerpen

Advocaat bij echtscheiding in Antwerpen

Bent u op zoek naar een uitstekende advocaat voor uw echtscheiding in regio Antwerpen? Advocaten De Daele heet u van harte welkom. Ons advocatenbureau in Antwerpen staat geregeld cliënten bij die een echtscheiding doormaken. Wij gidsen u door heel het juridische proces dat hierbij komt kijken.

HEBt U JURIDISCH ADVIES NODIG? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT op met ons!


Eén vaste contactpersoon
Vergoeding volgens prestatietarief
Aandacht voor het emotionele aspect

Home » Advocaat echtscheiding Antwerpen

Schakel onze advocaat in voor een vlot verloop van uw echtscheiding

Echtscheiding is een van de meest voorkomende zaken waarmee advocaten in de familierechtpraktijk te maken hebben. Als advocaat die onder meer gespecialiseerd is in echtscheiding, houden wij ons bezig met het juridische proces van het beëindigen van het huwelijk tussen twee personen. Wij zijn betrokken bij verschillende aspecten van het echtscheidingsproces, zoals het opstellen van echtscheidingsdocumenten, het adviseren van cliënten over de juridische rechten en verplichtingen die ze hebben tijdens het echtscheidingsproces, en het vertegenwoordigen van cliënten in de rechtbank in geschillen over de echtscheiding. Daarnaast onderhandelen wij over alimentatie en de vereffening en verdeling van bezittingen en schulden tussen de partijen. U schakelt onze hulp ook in het omgangsrecht van uw kinderen. Het echtscheidingsproces is voor alle betrokken partijen emotioneel en financieel belastend en gaat vaak gepaard met conflicten en geschillen. Daarom zijn wij er als advocaat om u deskundig te adviseren over uw rechten en plichten en u te begeleiden door het juridische proces van de echtscheiding om tot een rechtvaardige en redelijke oplossing te komen.

    advocaten
    ondertekening advocaat

    Kom langs voor een eerste consult

    Wilt u de bijstand van onze advocaat inschakelen voor uw echtscheiding? Geef ons dan uw contactinformatie door via ons contactformulier en vraag een eerste consult aan. Onze gespecialiseerde advocaten luisteren naar uw verhaal en stellen op basis hiervan een plan van aanpak op.