Advocaat bij drugszaken in Antwerpen

Als advocaat treden wij geregeld op bij drugszaken in regio Antwerpen. Advocaten De Daele is een advocatenbureau met tientallen jaren ervaring. Wij gaan steeds op een correcte en integere manier te werk bij drugszaken en zorgen voor juridische bijstand op maat. Lees hier meer over onze dienstverlening.

HEBt U JURIDISCH ADVIES NODIG? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT op met ons!


Eén vaste contactpersoon
Vergoeding volgens prestatietarief
Aandacht voor het emotionele aspect

Home » Advocaat drugszaken Antwerpen

Het belang van een goede advocaat bij drugszaken

Drugszaken zijn strafzaken waarbij iemand wordt verdacht van het bezit, de handel, de productie of de invoer van drugs. Indien u in een drugszaak verwikkeld raakt, is het van groot belang om een advocaat gespecialiseerd in strafrecht in te schakelen. Deze advocaat heeft al veel ervaring met drugszaken en ziet erop toe dat de procedure volledig correct verloopt en uw belangen goed verdedigd worden. Als topadvocaat uit Antwerpen weten wij als geen ander hoe wij te werk moeten gaan in zaken die verband houden met drugs. Allereerst gaan we na of het bewijs tegen onze cliënt rechtmatig is verkregen. Hierbij kijken we of er bijvoorbeeld sprake is geweest van onrechtmatige doorzoeking of van onrechtmatige bewijsvergaring. Indien er sprake is van onrechtmatigheden, zullen wij proberen dit aan te tonen en het bewijs uit te sluiten van de zaak. Als het bewijs wel rechtmatig is verkregen, zullen wij samen met u kijken naar de beste strategie. Afhankelijk van de feiten en omstandigheden van de zaak kan het bijvoorbeeld verstandig zijn om te pleiten voor strafvermindering. Bij drugszaken is het voor de advocaat ook van belang om te kijken naar eventuele verzachtende omstandigheden, zoals een verslaving of persoonlijke omstandigheden van onze cliënt. Zo komen wij tot een correcte strafmaat die zo gunstig mogelijk is voor u.

advocaten
ondertekening advocaat

Laat ons uw belangen verdedigen

Reken op onze ervaring met drugszaken en schakel ons in als uw advocaat. Neem snel contact met ons op en we maken een eerste afspraak. Hier luisteren we grondig naar uw verhaal en stellen we een strategie op maat op. U kunt erop rekenen dat wij voor u tot het uiterste gaan. Ook in andere strafrechtelijke zaken staan wij voor u klaar. Denk bijvoorbeeld aan zedenmisdrijven.