Advocaten Luc en Mathias de daele voor het gerechtshof van Antwerpen

Juridisch advies Antwerpen

Bent u op zoek naar een advocaat voor juridisch advies in regio Antwerpen? Advocaten De Daele staat voor u klaar. Als advocatenkantoor met meer dan dertig jaar ervaring weten wij alles over uw rechten en plichten onder de wet. Wij helpen u graag om uw juridische doelstellingen te bereiken.

HEBt U JURIDISCH ADVIES NODIG? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT op met ons!


Eén vaste contactpersoon
Vergoeding volgens prestatietarief
Aandacht voor het emotionele aspect

Home » Juridisch advies Antwerpen

Kwalitatief juridisch advies van experts in het veld

Juridisch advies is een essentieel onderdeel van de dienstverlening van elke goede advocaat. Dankzij ons ruime werkveld kunnen wij u professioneel advies bieden over verscheidene domeinen. Zo hebben we veel kennis over familierecht en familiaal vermogensrecht. U kunt bij ons terecht voor juridisch advies omtrent:

Uiteraard blijft het daar niet bij. We hebben ook een bijzonder grote expertise op gebied van strafrecht. Indien u beschuldigd wordt van een misdrijf, of zelf slachtoffer bent van een misdrijf, rekent u dus ook op ons professioneel advies en onze bijstand. Ongeacht wat de aard van uw probleem of vraagstuk is, wij handelen steeds 100% in uw belang.

advocaten
ondertekening advocaat

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in ons juridisch advies voor uw probleem of vraagstuk? Aarzel dan niet om ons te contacteren via 03 231 13 67 of via ons contactformulier. Het is aangewezen om meteen een eerste consult aan te vragen, zodat wij uw zaak tot in detail kunnen bespreken. Samen vinden wij een oplossing voor uw probleem!